beats by dre cheap

BOSNA U JULU MI U BOSNI 2001

[IMG]http://i53.tinypic.com/20z9v60.jpg[/IMG]

Nejma Bosanca koji ne voli u Bosnu svratiti. Ko je blizu nekoliko puta, oni iz daljine žude da zavčaj vide makar jednom u godini dana. Istini za volju iz godine u godinu zagublja se razlog za zijaret rodnom topraku.

 

[IMG]http://i51.tinypic.com/28qqeld.jpg[/IMG]

 

Ko nema roditelja i bližnjih svojih da ga raširenih ruku priželjkuju i iščekuju, haman i nema potrebe da silazi ili dolazi u rodni zavičaj. Nažalost i dole u Bosni i Hercegovini i vamo ljudi su se otuđili pa im je svejedno za drugog i drugačijeg. Sve je manje ahbabske i bratske eglene a sve više navratnanos priče i sikterisanja. Čemu to sve vodi Dragi Bog najbolje zna. Jedino mogu kazati da nije dobro.

 

[IMG]http://i52.tinypic.com/f4lh1v.jpg[/IMG]

 

[IMG]http://i54.tinypic.com/2yvnhwj.jpg[/IMG]

 

[IMG]http://i56.tinypic.com/2mrcju1.jpg[/IMG]

 

Ove godine sam samo kratko bio u domaji. Da vam pričam zašto i kako možda i nije potrebe ove rede. Ako insan malo osluhne i razabjere, samo ćemu se kazati. Uhavizati nije teško samo treba gledati, čitati i osluškivati.

 

[IMG]http://i53.tinypic.com/2ebvbr5.jpg[/IMG]

 

Da je lahak ovaj vakat, nije brate. Evo ramazan se prikučio pa sam svoju fameliju i akrane zijaret činio. Svratismo i do bijele kule u Gradačcu a ne mašismo i kraljevski grad u Srebreniku.

[IMG]http://i56.tinypic.com/2s6ast1.jpg[/IMG]

 

Domaja Bosna i Hercegovina je lijepa samo da nam se narave i raspoloženja poprave i da se privreda otkorepi konačno.

Upamet!

RODNA GRUDA
http://vrazici.blogger.ba
19/07/2011 23:46